AMISI

Projecte de reintegració social amb la participació de voluntaris: Cercles de Suport i Responsabilitat

Cercles de Suport i Responsabilitat és un programa de la DGSPiR per la integració social i prevenció de la reincidència per penats en règim obert i llibertat condicional. L’objectiu és el de proporcionar suport i supervisió a delinqüents d’alt risc que es troben en la part final de compliment, que han mostrat voluntat de canvi però que no compten amb una xarxa de suport social.

Un dels elements més importants del programa és la participació de persones voluntàries que ofereixen un suport responsable al penat comptant amb la coordinació i assessorament constant d’un professional. D’aquesta manera s’integra la intervenció professionalitzada de les institucions amb la iniciativa comunitària amb la finalitat de la integració social de persones que han passat un llarg període a presó i la prevenció de la reincidència en el moment d’arribar a la llibertat.

Properament s’ampliarà el programa Cercles. Per aquest motiu oferim a persones i organitzacions interessades l’oportunitat de participar en aquest projecte. Els voluntaris seleccionats pel projecte participaran en un seminari de formació durant el mes de juny i s’integrarien en un equip mixt voluntaris – professionals (cercle) a partir de juliol de 2014.

Si esteu interessats o voleu més informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *